Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ!!!!


Βλακωδώς ανταλλάσσονται επισκέψεις και επιστολές και γράφονται διάφορες αναλύσεις από τους δημοσιολογούντες στα ΜΜΕ.
Και δια του λόγου το αληθές αυτά που λέει ο Σταύρος Θεοδωράκης δίνουν το στίγμα ενός πολιτικού που τελικά δεν ξέρει τι θέλει αλλά και που δεν ξέρει σε τι θεό πιστεύει:
«Το Ποτάμι δεν είναι αποσχισθέν τμήμα του ΠΑΣΟΚ για να μας ενδιαφέρει η επανένωσή του. Ούτε μας ενδιαφέρει ένα ΠΑΣΟΚ plus. Η Ελλάδα έχει ανάγκη μία μεγάλη μεταρρυθμιστική συμμαχία, όχι μία ένωση της Κεντροαριστεράς. Κάλεσα την κυρία Γεννηματά να συμφωνήσει στη δημιουργία μιας επιτροπής στην οποία κανένα κόμμα δε θα έχει πλειοψηφία. Η δυναμική όσων προσέλθουν θα καθορίσει και τα επόμενα βήματα. Σε ομοσπονδία κομμάτων με το ΠΑΣΟΚ δε θα μετέχουμε».
ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση για συνδιαλλαγή με αυτόν τον άνθρωπο κι εκείνους που εκπροσωπεί και εκφράζει;;;
Ασφαλώς ΟΧΙ!!!!
Ας μην παλεύουν αδίκως η Γεννηματά και ο Παπανδρέου.
Εάν το ζητούμενο είναι η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ, ας φροντίσουν να βρουν το κλειδί της.
Πάντως ούτε ο Τσίπρας ούτε ο Θεοδωράκης ούτε ο Λεβέντης θα σώσουν την Ελλάδα και την Κεντροαριστερά. Όσο για την Γεννηματά, νομίζω ότι δεν είναι αυτή που θα τραβήξει το κάρο και πολύ περισσότερο ο... Νίκος Ανδρουλάκης. Καλά στελέχη είναι αλλά μέχρι εκεί.
Επιπλέον, η υπόθεση της πρωτοκαθεδρίας δεν θα λυθεί σε ατέρμονες συζητήσεις σε κάποια τραπέζια. Και φυσικά δεν είναι δυνατό ν' ανέχεται κανείς τις αξιώσεις του Θεοδωράκη που παριστάνει τον ανεπίληπτο και προβάλλει διάφορες αιτιάσεις και θολές θέσεις.
Δυστυχώς αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα και όλα τ' άλλα είναι επιθυμίες που θα παραμείνουν επιθυμίες!!!!
Κάποιοι πρέπει αυτή την πραγματικότητα να την αντιμετωπίσουν. Και για να την αντιμετωπίσουν επιτυχώς καλό είναι ν' αφήσουν παλιές μεθόδους και νοοτροπίες και να πάρουν πρωτοβουλίες ριζοσπαστικές. Εγώ αυτό που περιμένω είναι να βγει μπροστά ο αρχηγός. ΥΠΑΡΧΕΙ;;; Εάν υπάρχει ας κάνει το βήμα. Αν δεν υπάρχει, είμαστε άτυχοι εμείς οι κάπως μεγαλύτεροι διότι θα πορευτούμε σε ήσσονες τόνους και θα νοσταλγούμε τις περιόδους των μεγάλων πολιτικών...

1 σχόλιο:

  1. δυστυχως οι πεινασμενοι ονειρευονται,....καρβελια,....ανυπαρκτα,....σε εποχη ακραιας πενιας,......δυστυχως,.....καλο σας μεσημερι ,..κε Λαγκαδινέ,....

    ΑπάντησηΔιαγραφή